Kepimo grotelės

barbecue grillsKepimo grotelės (angl. barbecue grills) dažnai naudojamos šiltuoju sezonu. Kiekvienam smagu išsikepti gardžių kepsnių lauke, kada atšyla oras. Pavasarį po šaltos žiemos dažnai žmonės važiuoja į gamtą ir skanauja lauke iškepta mėsa. Tai gali būti jaukus šeimos pasisėdėjimas ar surengta šventė. Naudodami kepimo groteles galite pasigaminti skanaus maisto kieme ar sodyboje. Tai bus tikrai skanesni pietūs ar vakarienė, nei valgant patalpoje. Mėsos kepimas ant grotelių pamažu tampa tradicija atšilus orui. Kepsnių kvapas malonus kiekvienam. Kepimo groteles galite nusipirkti daugelyje vietų. Jos pardavinėjamos prekybos centruose, parduotuvėse arba galite įsigyti internetu. Galite pirkti niekuo neypatingas groteles kepimui arba įsigyti kokybiškas, kurias galėsite naudoti ne vieną sezoną. Šiandieną siūlomos įvairios galite rinktis įprastas arba įmantraus dizaino. Svarbiausia, kad mėsa iškeptų ir būtų skani. Grotelės dažnai gaminamos iš tvirtos medžiagos – plieno. Keletas patarimų kaip kepti ant grotelių · Stebėkite kepamą kepsnį (ar kitą patiekalą), kad jis nesudegtų. Šiek tiek apdegusi mėsa tai, žinoma, nieko baisaus, tačiau jei svečius vaišinsite degėsiais, tikrai niekas neliks sužavėtas. · Svarbu yra reguliuoti karštį. Kepant ant grotelių visada reikėtų stebėti. Gali apdegti išorė, jei neatidžiai stebėsite galite nepamatyti. Rekomenduojama pradžioje apkepti su nedideliu kiekiu anglių. Svarbu, kad nebūtų neiškepęs vidus, taip gali nutikti, jei jūsų kepsnys storas. Rekomenduojama mėsos gabalų nepjaustyti pernelyg stambiai. Anglių galite paskleisti daugiau, kada įsitikinate, kad perkepęs vidus. Išorinė kepsnio dalis ims skrusti ir jums pavyks iškepti sultingą ir skanų kepsnį. · Nepamirškite, kad kepamą mėsą reikia pajudinti, geriausia pasukioti. Pasukti rekomenduojama maždaug praėjus dešimčiai minučių. Jums reikės, žinoma, kepsnius apversti, tai galite daryti kas dvidešimt minučių. Kepamą mėsą reikia prižiūrėti, negalima jos tiesiog uždėti ant kepimo grotelių ir laukti kada galėsite skanauti. · Jūsų kepsnys gali kvepėti dūmu, daugeliui tai labai patinka. Tereikia įberti sausų medžių žievių į anglis. Dūmo kvapas įprastai būna malonus ir švelnus, suteiks puikų skonį jūsų kepsniui. · Svarbu kepti tinkamoje temperatūroje, to nereikėtų pamiršti. · Naudojant kepimo groteles galite kepti ne tik kepsnius ar kitus mėsos patiekalus, čia galite išsikepti daržovių. Jos bus ne tik skanios, bet jas sveika valgyti. Kepant daržoves karštis turėtų būti didelis. Ilgai nereikėtų laikyti, pakanka dešimties ar penkiolikos minučių. Priešingu atveju jos gali prarasti vitaminus bei vertingus mineralus. Kepimo grotelės (angl. barbecue grills) dažnai naudojamos šiltuoju sezonu. Kiekvienam smagu išsikepti gardžių kepsnių lauke, kada atšyla oras. Pavasarį po šaltos žiemos dažnai žmonės važiuoja į gamtą ir skanauja lauke iškepta mėsa. Tai gali būti jaukus šeimos pasisėdėjimas ar surengta šventė. Naudodami kepimo groteles galite pasigaminti skanaus maisto kieme ar sodyboje. Tai bus tikrai skanesni pietūs ar vakarienė, nei valgant patalpoje. Mėsos kepimas ant grotelių pamažu tampa tradicija atšilus orui. Kepsnių kvapas malonus kiekvienam. Kepimo groteles galite nusipirkti daugelyje vietų. Jos pardavinėjamos prekybos centruose, parduotuvėse arba galite įsigyti internetu. Galite pirkti niekuo neypatingas groteles kepimui arba įsigyti kokybiškas, kurias galėsite naudoti ne vieną sezoną. Šiandieną siūlomos įvairios, galite rinktis įprastas arba įmantraus dizaino. Svarbiausia, kad mėsa iškeptų ir būtų skani. Grotelės dažnai gaminamos iš tvirtos medžiagos – plieno. Keletas patarimų kaip kepti ant grotelių · Stebėkite kepamą kepsnį (ar kitą patiekalą), kad jis nesudegtų. Šiek tiek apdegusi mėsa tai, žinoma, nieko baisaus, tačiau jei svečius vaišinsite degėsiais, tikrai niekas neliks sužavėtas. · Svarbu yra reguliuoti karštį. Kepant ant grotelių visada reikėtų stebėti. Gali apdegti išorė, jei neatidžiai stebėsite galite nepamatyti. Rekomenduojama pradžioje apkepti su nedideliu kiekiu anglių. Svarbu, kad nebūtų neiškepęs vidus, taip gali nutikti, jei jūsų kepsnys storas. Rekomenduojama mėsos gabalų nepjaustyti pernelyg stambiai. Anglių galite paskleisti daugiau, kada įsitikinate, kad perkepęs vidus. Išorinė dalis ims skrusti ir jums pavyks iškepti sultingą ir skanų kepsnį. · Nepamirškite, kad kepamą mėsą reikia pajudinti, geriausia pasukioti. Pasukti rekomenduojama maždaug praėjus dešimčiai minučių. Jums reikės, žinoma, kepsnius apversti, tai galite daryti kas dvidešimt minučių. Kepamą mėsą reikia prižiūrėti, negalima jos tiesiog uždėti ant kepimo grotelių ir laukti kada galėsite skanauti. · Jūsų kepsnys gali kvepėti dūmu, daugeliui tai labai patinka. Tereikia įberti sausų medžių žievių į anglis. Dūmo kvapas įprastai būna malonus ir švelnus, suteiks puikų skonį jūsų kepsniui. · Svarbu kepti tinkamoje temperatūroje, to nereikėtų pamiršti. · Naudojant kepimo groteles galite kepti ne tik kepsnius ar kitus mėsos patiekalus, čia galite išsikepti daržovių. Jos bus ne tik skanios, bet jas sveika valgyti. Kepant karštis turėtų būti didelis. Ilgai nereikėtų laikyti, pakanka dešimties ar penkiolikos minučių. Priešingu atveju jos gali prarasti vitaminus bei vertingus mineralus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *